i‑STAT licentieovereenkomst
voor eindgebruikers

i‑STAT licentieovereenkomst
voor eindgebruikers

Lees deze licentieovereenkomst voor eindgebruikers ("EULA") voordat u het apparaat gebruikt. Door elk gebruik van het apparaat geeft de eindgebruiker aan akkoord te gaan met deze EULA. Aanvaarding van deze overeenkomst is een voorwaarde voor de rechten die hierin worden verleend. Als de eindgebruiker niet akkoord gaat met de voorwaarden van deze EULA, mag de eindgebruiker het apparaat niet gebruiken.

1. INLEIDING. Dank u voor het kiezen voor dei-STAT® eller i-STAT® Alinity Analyzer, die bepaalde softwarecomponenten bevat (gezamenlijk, het "Apparaat"). Deze EULA is een juridische overeenkomst tussen u ("u", "Eindgebruiker") en Abbott Point of Care Inc. ("APOC", "wij", "onze" of "ons") waarin de voorwaarden worden beschreven die van toepassing zijn op uw gebruik van de software die is geïnstalleerd op of wordt gebruikt in verband met het Apparaat, met inbegrip van software die al vooraf is geïnstalleerd op het Apparaat, software die u mogelijk downloadt van de hulpmiddelen en webgebaseerde onderdelen van de i-STAT-ondersteuningspagina of Alinity-ondersteuningspagina, samen met alle aanpassingen, verbeteringen, updates of upgrades daarvan (gezamenlijk de "Software").

2. VOORBEHOUD VAN RECHTEN EN EIGENDOM. De Software wordt in licentie gegeven, niet verkocht, en APOC behoudt zich alle rechten voor die niet uitdrukkelijk aan u zijn verleend in deze EULA. De Software is het gepatenteerde en vertrouwelijke eigendom van APOC en zijn licentiegevers en wordt beschermd door het auteursrecht, het handelsgeheim en andere intellectuele-eigendomsrechten. APOC en zijn licentiegevers zijn eigenaar van de titel, het auteursrecht en andere internationale intellectuele eigendomsrechten in de Software en alle kopieën van de Software. i-STAT, Alinity en verwante merknamen zijn handelsmerken van Abbott. Deze EULA verleent u geen rechten op handelsmerken of dienstmerken van APOC.

3. FÖRBEHÅLL AV RÄTTIGHETER OCH ÄGANDE. Programvaran är licensierad och säljs inte, och APOC förbehåller sig alla rättigheter som inte uttryckligen tilldelas dig i detta Licensavtal för slutanvändare. Programvaran är APOC:s och dess licensgivares egen och konfidentiella egendom och är skyddad av upphovsrätt, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar. APOC och dess licensgivare äger titeln, upphovsrätten och andra världsomspännande immateriella rättigheter till programvaran och alla kopior av programvaran. i-STAT, Alinity och relaterade varumärken är varumärken som tillhör Abbott. Detta Licensavtal för slutanvändare ger dig inga rättigheter till varumärken eller servicemärken som tillhör APOC.

4. LOOPTIJD EN BEËINDIGING. De Software wordt in licentie gegeven gedurende de tijd dat de Apparaten door de Eindgebruiker worden gebruikt, onder voorbehoud van naleving van de voorwaarden van deze EULA en de Handleiding (de "Looptijd"). Deze EULA wordt automatisch beëindigd als u niet voldoet aan een van de voorwaarden hiervan, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, als u de Software probeert te kopiëren of een kopie van de Software of een deel daarvan overdraagt aan een andere partij of probeert de Software op welke wijze dan ook te wijzigen. Bij beëindiging dient u onmiddellijk te stoppen met het gebruik van de Software. Elke beëindiging van deze EULA heeft geen invloed op de rechten die hierin worden toegekend aan APOC.

5. PRIVACY. Raadpleeg voor meer informatie over ons privacybeleid het Privacybeleid op www.pointofcare.abbott ("Privacybeleid"). U gaat ermee akkoord gebonden te zijn aan het Privacybeleid, zoals dit van tijd tot tijd kan worden gewijzigd in overeenstemming met de voorwaarden ervan.

6. AFWIJZING VAN GARANTIES. Tenzij uitdrukkelijk hier vermeld, worden de software, services en inhoud die toegankelijk zijn via de software geleverd "in de huidige staat" en, voor zover maximaal toegestaan door het toepasselijk recht, wijzen apoc, gelieerde ondernemingen, licentiegevers, derden die inhoud of services leveren, dealers en leveranciers (indien van toepassing), (apoc en anderen worden hier gezamenlijk "leveranciers" genoemd) hierbij alle garanties en waarborgen van de hand, hetzij expliciet, impliciet dan wel wettelijk bepaald, met betrekking tot de software, services, inhoud en aanverwante materialen, binnen of buiten de verenigde staten. Apoc garandeert niet dat de software veilig is of vrij is van bugs, virussen, onderbreking of fouten, of dat de software aan uw vereisten voldoet. Apoc garandeert niet dat het gebruik van de software ononderbroken of foutloos zal zijn. In bepaalde gebieden is de uitsluiting van impliciete garanties niet toegestaan, waardoor de bovenstaande uitsluitingen mogelijk niet op u van toepassing zijn. In dat geval zijn alle impliciete garanties in duur beperkt tot 60 dagen vanaf de datum van aankoop of levering van de software, indien van toepassing. In bepaalde gebieden is het beperken van de duur van een impliciete garantie echter niet toegestaan, zodat de bovenstaande beperking mogelijk niet op u van toepassing is. Deze garantie verleent u specifieke wettelijke rechten en mogelijk hebt u andere rechten, die per gebied verschillen.

7. BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID EN SCHADE. De volledige cumulatieve aansprakelijkheid van apoc en leveranciers om enige reden die voortvloeit uit of verband houdt met deze EULA is beperkt tot vijfhonderd amerikaanse dollars of het bedrag dat u voor de software hebt betaald, indien dit lager is. Voor zover maximaal is toegestaan door het toepasselijk recht zijn apoc en leveranciers niet aansprakelijk voor enige indirecte, speciale, incidentele, punitieve, exemplaire of gevolgschade, of voor schade met betrekking tot verlies van handel, telecommunicatiestoringen, verlies, beschadiging of diefstal van gegevens, virussen, spyware, verlies van winst of investeringen, gebruik van de software met hardware of andere software die niet voldoet aan de systeemvereisten van apoc of vergelijkbare zaken, hetzij op basis van contract, onrechtmatige daad (waaronder nalatigheid), productaansprakelijkheid of anderszins, zelfs als apoc en/of zijn leveranciers of een van hun vertegenwoordigers op de hoogte zijn gesteld van de mogelijkheid van dergelijke schade, en zelfs als een rechtsmiddel dat hierin is uiteengezet niet aan zijn essentiële doel heeft voldaan. In bepaalde gebieden is beperking en/of uitsluiting van aansprakelijkheid voor incidentele schade of gevolgschade niet toegestaan, waardoor de bovenstaande beperking of uitsluiting mogelijk niet op u van toepassing is.

8. CONTROLE. U gaat ermee akkoord dat APOC het gebruik van de Software door de Eindgebruiker op elk moment kan controleren op naleving van deze voorwaarden, na redelijke kennisgeving. In het geval dat een dergelijke controle enig gebruik van de Software door u aan het licht brengt anders dan volledig in overeenstemming met de voorwaarden van deze EULA, zal de Eindgebruiker naast eventuele andere aansprakelijkheden die de Eindgebruiker zal moeten dragen als gevolg van dergelijke niet-naleving, ook de kosten van deze controle vergoeden.

9. WIJZIGING. APOC heeft het recht om de voorwaarden van deze EULA op elk gewenst moment te wijzigen of uit te breiden na kennisgeving op elke manier die APOC naar eigen goeddunken redelijk acht, met inbegrip van het publiceren van informatie over een dergelijke wijziging, toevoeging, verwijdering, beëindiging of voorwaarden in de Software of op een door APOC gesponsorde website. Elk gebruik van de Software door u na publicatie door APOC van dergelijke wijzigingen houdt in dat u akkoord gaat met deze EULA zoals deze is gewijzigd.

10. EXPORTWETGEVING. Op de Software zijn de Amerikaanse exportwetten van toepassing en kan export- of importregelgeving in andere landen van toepassing zijn. Tenzij dit in overeenstemming is met de toepasselijke wetgeving en specifiek schriftelijk door APOC is toegestaan voorafgaand aan het verkrijgen van toegang tot de Software, zult u de Software onder geen enkele omstandigheid exporteren. In elk geval zult u APOC schadeloos stellen en vrijwaren tegen alle claims, verliezen, aansprakelijkheden, schade, boetes, straffen, kosten en uitgaven (met inbegrip van redelijke advocatenkosten) die voortvloeien uit of verband houden met enige schending door u van uw verplichtingen op grond van deze sectie.

11. SOFTWARE-UPDATES U moet de Software bijwerken in overeenstemming met de Software-updatevereisten van APOC. U bent als enige verantwoordelijk voor het tijdig uitvoeren van Software-updates en voor alle gevolgen die voortvloeien uit het niet tijdig uitvoeren van dergelijke updates.

12. DIVERSEN. Behalve zoals uitdrukkelijk uiteengezet in deze EULA, is deze EULA een volledige verklaring van de EULA tussen u en APOC, waarin de volledige aansprakelijkheid van APOC en Leveranciers en uw exclusieve rechtsmiddel met betrekking tot de Software en het gebruik ervan wordt uiteengezet. Leveranciers en hun agenten, werknemers, distributeurs en dealers zijn niet bevoegd om wijzigingen aan te brengen in deze EULA of aanvullende verklaringen te doen, verplichtingen aan te gaan of garanties te geven die bindend zijn voor APOC. Een verklaring van afstand door een van de partijen van een schending van een bepaling van deze Overeenkomst of het niet uitoefenen van enig recht uit hoofde van deze Overeenkomst, zal niet worden opgevat als een verklaring van afstand van een volgende schending van dat recht of als een verklaring van afstand van enig ander recht. Elke verklaring van afstand van de voorwaarden in deze Overeenkomst door APOC moet schriftelijk worden ondertekend door een bevoegde medewerker van APOC en uitdrukkelijk verwijzen naar de van toepassing zijnde bepalingen van deze EULA. Indien enige bepaling van deze EULA volgens de toepasselijke wetgeving ongeldig of niet-afdwingbaar wordt geacht, is deze bepaling niet van kracht voor wat betreft de beperkte reikwijdte van deze ongeldigheid of niet-afdwingbaarheid, zonder de overige bepalingen van deze EULA ongeldig of niet-afdwingbaar te maken. Indien een bevoegde rechtbank verklaart dat dergelijke bepalingen ongeldig of niet-afdwingbaar zijn, zullen de partijen in deze overeenkomst deze rechtbank verzoeken de reikwijdte te verkleinen, specifieke woorden of zinnen uit de bepaling te verwijderen, of de bepaling te vervangen door een geldige en afdwingbare bepaling die de oorspronkelijke intentie van de partijen in deze overeenkomst het dichtst benadert, en zal deze EULA afdwingbaar zijn zoals zodanig gewijzigd in de rechtbank waarin de bepaling ongeldig of niet-afdwingbaar is verklaard. Deze EULA wordt beheerst door het recht van de staat Illinois, zoals van toepassing op overeenkomsten die zijn aangegaan en volledig worden uitgevoerd binnen Illinois, zonder rekening te houden met de keuze van de wet of conflicterende wetsregels die de toepassing van de wet van een ander rechtsgebied en de toepasselijke federale wetgeving vereisen. Noch deze EULA noch uw rechten of verplichtingen uit hoofde van deze overeenkomst mogen door u geheel of gedeeltelijk worden toegewezen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van APOC. Elke andere poging tot toewijzing zal ongeldig zijn. Koppen zijn alleen voor het gemak toegevoegd en worden niet in overweging genomen bij het interpreteren van deze EULA. De term "met inbegrip van" zoals die wordt gebruikt in deze EULA, heeft de betekenis "met inbegrip van, maar niet beperkt tot". Deze EULA beperkt geen rechten die APOC kan hebben op grond van het handelsgeheim, het auteursrecht, patenten of andere wetten. De bepalingen van secties 2, 3, 5, 6, 7, 8 en 12 blijven van kracht na beëindiging van deze EULA.

©2023 Abbott. All rights reserved. Unless otherwise specified, all product and service names appearing in this Internet site are trademarks owned by or licensed to Abbott, its subsidiaries or affiliates. No use of any Abbott trademark, trade name, or trade dress in this site may be made without the prior written authorization of Abbott, except to identify the product or services of the company.

This website is governed by applicable U.S. laws and governmental regulations. The products and information contained herewith may not be accessible in all countries, and Abbott takes no responsibility for such information which may not comply with local country legal process, regulation, registration and usage.

Your use of this website and the information contained herein is subject to our Website Terms and Conditions and Privacy Policy Photos displayed are for illustrative purposes only. Any person depicted in such photographs is a model. GDPR Statement | Declaration for California Compliance Law.

Not all products are available in all regions. Check with your local representative for availability in specific markets. For in vitro diagnostic use only. For i-STAT test cartridge information and intended use, refer to individual product pages or the cartridge information (CTI/IFU) in the i-STAT Support area.