i-STAT-Support

supportresurser för i-STAT-systemen. Logga in för full åtkomst

åtkomst för i-STAT- & i-STAT alinity-support

klicka på ditt instrument nedan och logga in:

• Du måste ha ett konto för att kunna logga in och komma åt supportinnehåll.
  • Om du inte har ett konto kan du registrera dig här.
    Nya konton kan godkännas inom några timmar men det kan ta upp till 1–2 arbetsdagar, beroende på tid och region.
  • För en steg-för-steg-guide om hur du registrerar dig eller loggar in för att få åtkomst till i-STAT System-supporten, läser du pdf-filen här.

Viktigt: Läs slutanvändarlicensavtalet innan du registrerar dig för ett konto och loggar in.

Välj din produkt

Få åtkomst till nedladdningar av programvara, värdetilldelningsblad, kassett- och testinformationsblad (CTI:er) och systemmanualer för i-STAT 1-system.

Ytterligare resurser
värdetilldelningsblad

Ladda ner värdetilldelningsblad för att hitta rätt målvärden och intervall för ditt instruments testkassettskontroller.

elektroniskt värdetilldelningsblad

Effektivisera och förenkla tolkningen av vätskekvalitetskontrollresultat genom att använda ett elektroniskt värdetilldelningsblad (electronic Value Assignment Sheet, eVAS).